Skönhetsklinik

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi behandlar det mesta inom skönhet och estetik. Hos oss finns det legitimerad personal som behandlar vårt utbud med fillers och botox. Våra behandlare är handplockade för deras specialisering och moderna synsätt på behandlingar inom estetik.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.

Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och din behandling som du gör på vår klinik. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett förstahandsval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg.

Bästa fillers Göteborg

Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika kliniker i Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, men som inte är certifierade. På vår skönhetsklinik finns erfaren och legitimerad behandlingspersonal som behandlar dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.

Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.

På vår klinik har vi som mål att våra erfarna personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vi vill alltid kunna ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.

Botox priser

Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox är det olika priser.

Bland utbudet har du möjlighet att behandla botox kråksparkar, botox argrynka eller botox gummy smile för att nämna några utav områdena som går att behandla.

Fullständigt pris ges under din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Ni diskuterar vilket område du vill ha botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken injicering av botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Botox procedur

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din injicering. Efter https://www.gotaklinik.se/ du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att ta dig igenom steg för steg, pris och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort botox tidigare, så vill vi att du är trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sin åsikt om din behandling.

Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är hjälpande mot migrän och för att vårda överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Leave a Reply

Your email address will not be published.