Σφάλματα Σπόροι: σποροι κανναβης νανοι από τον επιλεγμένο κόσμο seedsbankov!

Έμπνευση γαλήνης ή ζωντάνιας, ειρήνης ή έλξης, ευδαιμονίας ή άγχους είναι μόνο για εσάς να αποφασίσετε ποιος τύπος γρασίδι να εμπιστευτείτε. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τους καλύτερους σπόρους κάνναβης σε δημοφιλείς κτηνοτρόφους από την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Ισπανία. Επιπλέον, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Errors Seeds θα βρείτε πρωτότυπα προϊόντα δώρου. Εγγυόμαστε 100% υψηλή ποιότητα του προϊόντος, εξαιρετικές τιμές και γρήγορη παράδοση.

3 μυστικά κάνναβης

Κάνναβη – ένας από τους πολύ παλιούς πολιτισμούς. Τα απομνημονεύματα για το θαυμάσιο γρασίδι βρίσκονται σε αρχεία της 1ης χιλιετίας π.Χ. Ήταν δοξασμένη και κατηγορήθηκε, επαίνεσε και συγκρίθηκε με τα διάβολα. Αλλά γιατί; Όλα είναι πολύ απλά εδώ: οι σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν τόσο για να θεραπεύσουν σοβαρές ασθένειες όσο και για να απολαύσουν ευχαρίστηση, που πολλοί περιφρονήθηκαν και τιμωρήθηκαν από το νόμο.

θηλυκοι σποροι κανναβησ

Ποιο είναι το μυστικό αυτού του ενδιαφέροντος φυτού;

  • σπόροι κάνναβης περιέχουν πολλές σημαντικές προετοιμασίες για το σώμα: βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, φυτίνη. Τα φύλλα έχουν βακτηριοκτόνο ιδιότητα. Ως εκ τούτου, προστίθενται στα τρόφιμα, το έλαιο παράγεται από τους πυρήνες.
  • Οι ίνες μαριχουάνας είναι εξαιρετικά ισχυρές, χονδροειδείς και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπόκεινται σε φθορά. Χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία για την παραγωγή καμβά, υφάσματος από καμβά, λινάτσα, σχοινιά, υφάσματα, πολύτιμο χαρτί κ.λπ. Τα πράγματα από την κάνναβη απορροφούν μέχρι και το 95% της υπεριώδους ακτινοβολίας και έως και 30% του ιδρώτα. Είναι περίεργο ότι τώρα γνωρίζουμε περισσότερα από 50 χιλιάδες προϊόντα που είναι τώρα δυνατά να παραχθούν από κάνναβη.
  • Αλλά το πιο περίεργο είναι ότι το φυτό περιέχει ψυχοτρόπες ουσίες – κανναβινοειδή, που επηρεάζουν την νευρική κατάσταση του ανθρώπινου σώματος και την αντίληψη της πραγματικότητας. Κάθε ποικιλία έχει επίσης το δικό της μερίδιο THC, το αποτέλεσμα προσδιορισμού είναι υψηλό ή πέτρινο.

Ποικιλία σπόρων κάνναβης

Το κατάστημα Errors Seeds δημιούργησε για εσάς προσωπικά ένα άνετο μητρώο με μια ομάδα σπόρων κάνναβης σε κατηγορίες που βασίζονται στη γενετική, το επίπεδο των καλλιεργειών και την περίοδο ανθοφορίας.

Μπορείτε να παραγγείλετε τρεις τύπους σπόρων κάνναβης από εμάς:

  • Indica – μικροί θάμνοι με αφθονία φύλλων, το κάπνισμα των οποίων περιγράφεται από έντονη πέτρινη επίδραση.
  • Sativa – ψηλά φυτά με λουλούδια που τεντώνονται και με υψηλό αποτέλεσμα.
  • Ruderalis είναι άγρια ​​είδη με μικρά φύλλα και ελάχιστο ποσοστό THC.

Ακόμα και εντός των ορίων του ίδιου τύπου, τα είδη είναι αρκετά διαφορετικά ως προς τα αποτελέσματά τους.

Με βάση τις ιδιαιτερότητες της καλλιέργειας, η κάνναβη συστηματοποιείται σε παρόμοια είδη:

  • Αυτόματη άνθηση – εύκολο να αναπτυχθεί, δεν εξαρτάται από τη λειτουργία φωτισμού της ημέρας.
  • Φωτοπερίοδοι – απαιτούν κάποιο φωτισμό και ιδιαίτερη προσοχή.

Σήμερα, οι αυτοκαλλιεργητικοί κόκκοι μαριχουάνας στην Αθήνα έχουν μεγάλη φήμη, καθώς χρειάζονται λιγότερη προσπάθεια και οικονομικά στην καλλιέργεια.

Η τελική βασική ταξινόμηση είναι οι γυναίκες και οι τακτικοί σπόροι. Τα πρώτα εκατό τοις εκατό προέρχονται από θηλυκά κύτταρα, φέρνουν θρόμβους και περιέχουν υψηλό ποσοστό THC. Κανονικά περιέχουν 50% αρσενικά και 50% θηλυκά κύτταρα.

Σφάλματα Σπόροι: οι καλύτεροι σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα!

Θέλετε να πάτε στον κόσμο της χαλάρωσης, της ευτυχίας και της έκστασης – για σποροι κανναβης νανοι μαζί μας. Συνεργαζόμαστε με τους παγκοσμίου φήμης seedsbanks, συνιστώντας υπέροχους σπόρους που ικανοποιούν απόλυτα κάθε επιθυμία του Grover. Γίνετε μέλος της κουλτούρας καναλιών μαζί μας, καθώς είμαστε ένα εξαιρετικό κατάστημα σπόρων κάνναβης στην Ελλάδα !

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*